Oldefar Robbie

Robbie

DKCH INTCH KLUBCH DKHMCH DKFSCH HYRDPR LP1 Whenway Decorated Hero kom til Danmark fra England, da han var 2½ år gammel. Indtil da havde han været avls- og udstillingshund i England. I Danmark startede et helt nyt liv for ham. Han blev udfordret med opgaver som agility, lydighed, hyrdearbejde og dog dancing. Og alle opgaver tog han imod med glæde.

Robbie

Robbie var en powerful og stærk hanhund, der hvilede rigtig meget i sig selv. Han havde et stort overskud og blev aldrig rigtigt stresset eller bange for noget. Han var enormt loyal og ville gå gennem ild og vand for dem han kendte, men havde ikke noget behov for at opsøge eller kontakte fremmede. Han var venlig og imødekommende over for mennesker og andre dyr – han havde aldrig brug for at puste sig op eller vise aggression.

back-to-back

Robbie blev Danske og International Champion + Klub Champion. Han opnåede champion titler i Heelwork To Music og Freestyle og han bestod LP1 og Hyrdeprøven. Han løb også agility og klarede sig fint ved de konkurrencer, han stillede op i.

robbie_variations

Robbie var en fed hund at arbejde med. Den intensitet som vi nu oplever i Jazz og Hero, havde han også. Han var fornuftig og ærlig på alle måder. Det var en ære at leve sammen med ham og jeg er lykkelig for, at jeg får lov til at beholde lidt af ham gennem de af hans efterkommere, som stadig i dag er en del af mit liv.

http://www.youtube.com/watch?v=bStj6TLWdJY

Robbie ligger 3 gange inden for de første 5 generationer af Jazz’ stamtavle.

Læs mere her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s